Jídelní lístek

 

16.    -  20.  6.  2025


PONDĚLÍ:

PolévkaJarní se špaldovými knedlíčky  (Obsahuje Alergen 01e, 03, 06, 07, 09)

Oběd:       Vepřové maso na zelenině, těstoviny  (Al. 01a)
Dezert:     
Nápoj:      čaj černý bez s ostružinou

 

ÚTERÝ:

Polévka:    Třeboňská  (Obsahuje Alergen 01a, 04, 07, 09)
Oběd:         Meruňkové knedlíky sypané tvarohem  (Al.  01a, 03, 07)

Dezert:       

Nápoj:        kakao (Al. 07)


STŘEDA:   


Polévka:   
Hrachová  (Obsahuje Alergen 01a,07, 09)
Oběd:         Azu po tatarsku, brambory  (Al. 01a)
Dezert:       
Nápoj:        meruňkový koncentrát


ČTVRTEK::

Polévka:    Kapustová  (Obsahuje Alergen 01a, 07, 09)
Oběd:        Pečené kuřecí stehno, basmati rýže  (Al. 01a)
Dezert:      ovocný kompot 
Nápoj:       čaj červený pomeranč-černý rybíz


PÁTEK:     

Polévka:   Vesnická  (Obsahuje Alergen 01a, 07, 09)
Oběd:        Bramborový guláš, pečivo  (Al.  01a, 03)
Dezert:     
Nápoj:       pomerančový džus

Seznam alergenů pro tento týden:
01a   Obiloviny - pšenice
1e     Obiloviny - špalda
03     Vejce
04     Ryby
06     Sójové boby (sója)
07     Mléko 
09     Celer

































 

 

 

Důležitá telefonní čísla

Ředitelství ZŠ 545 230 160
Ředitelka 727 900 510
Zástupkyně  I.st. 602 505 066, II.st. 702 218 418 
Výchovná poradkyně 702 218 418
Školní psycholog  602 505 098

Školní jídelna 602 505 062, 545 230 344
Kancelář 545 219 877, 602 505 025
ŠD Vedoucí  606 939 534

O nás

Základní škola Brno, Hamry 12,
příspěvková organizace
Hamry 576/12
614 00 Brno

Tel: + 420 545 230 160
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

IČO 49465538

Č.Ú. 19-5151910207/0100

DATOVÁ SCHRÁNKA:
hmz4wbb

Uložit nastavení
Nastavení cookies
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Povolit vše.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytické cookies
Umožňují nám sledovat návštěvnost a způsob používání stránek. Díky tomu můžeme stránky optimalizovat tak, aby se vám s nimi lépe pracovalo.
Google Analytics
Povolit
Zakázat